А л то проща ться

Людмила Кравченко 4
А літо прощається,
Бо скоро вже осінь.
Дощами вмивається,
Хоч стоять і покоси.

А  серпень  зітхає,
Одівши на квіти печаль.
Бо добре вже знає,
Вороття не має, а жаль.

А роси срібляться перлисті,
Як бусинки по траві.
І квіти відцвітають барвисті,
Скидають пелюстки до землі.

Та сонечко нам ще сміється,
Дарує  свої  промінці.
Тепло ще несе у долонці
Ароматом п'янить у ночі.

І лине в прозорих світанках,
Бриніння стривожених бжіл.
Солов'ї співають щоранку,
Несуть свій солодкий спів!!!