О, Боже, як болить за Укр...

Светлана Пузина
О, Боже, як болить за Україну.
За славні землі, краєвиди, як перлини.
Потрощені, страждають ночі й днини.
Війна палає... та на генний дух не вплине.

О, Боже, як болить за Україну.
Людей згуртованих, народжених любити -
Ще з материнським молоком хатину,
Та збережЕну честь і волю заповітом.

О, Боже, як болить за Україну.
Нам горе ворог і біду приніс з собою.
Замре життя на пам'ятну хвилину.
Уклін загиблим, що лягли на полі бою.

Щоб не страждала наша Україна.
Спокуси нАпад для орди останній буде.
Хай в росах сходи зЕлені ярини.
І слава величі незламним лине всюди.

12.08.2022