Годинник луна

Светлана Пузина
Годинник лунає на час Перемоги!          Ми хлопців зустріли на наших дорогах.                Які захищали відважано за долю        Країни, в якої козацька є воля.         Бої йшли жорстокі,  ми дні рахували.                Молилися, щоби тих злодіїв гнали.               
  З Землі Української, що настраждалась,                Коли ворог жало встромляв вкрай без жалю.                Усі громадяни, військовії лави           міста боронили своїми тілами.          Незламні, об'єднані мужності духом.               
       З підтримкою друзів країн світу, рухом                Надійної, вчасної нам допомоги.            І галас спинився сирени, тривоги.     Ми вільний народ - Україна нам мати.                Не треба було нас рашистам  "спасти".                Єдиний є вирок - почуємо скоро,     Що той божевільний, покараний ворог                від Всесвіту, Бога дістанеться сУду.                Бо всі українці згуртовані люди.       Стояли на смЕрть по секундах, годинах...                Вже час Перемоги - звітує годинник!                Шануємо пам'ять усіх, Україно,           Які полегли....      З миром квітне калина.                Народжено діток. Ми сіємо сонях.     Хоча стало сивим волосся на скронях.                Свій побут відновимо знов усім світом.                Свобода і гордість луна заповітом.                Тож слава героям - ми мирний народе.                Козацькому роду нема переводу.
               
17.03.2022