В ночок

Марианна Флетчер
Я спліту тобі вінок
З незабудок та думок.
Із кохання та роси,
Небувалої краси.
Із рослин карпатських гір,
Де містичний Синевір.
Із тендітних гіл смерек
Та курликання лелек.
Я спліту тобі вінок
Із чарівніших казок.
Із любові та надії
Щоб збувались твої мрії.
Цей віночок збережи,
І нікому не кажи.
Там тече душа моя,
Бо віночок-то є я.