Э. Дикинсон. 1442. To mend each tattered Faith

Ольга Денисова 2
1442 (1878)
Для штопки веры есть
Волшебная игла –
Хоть и невидима, снует
По воздуху она –

Как новую нельзя
Носить ту веру мне,
Но по размеру в самый раз
И так удобно в ней –
31.07 – 2.08.2023

 
1442
To mend each tattered Faith
There is a needle fair
Though no appearance indicate —
'Tis threaded in the Air —
 
And though it do not wear
As if it never Tore
'Tis very comfortable indeed
And spacious as before —