Це дар, зiзнання

Роман Сивко
Ти бачиш їх... і їхній страх.
І дзеркало... секрет в очах.
Слова впізнаєш... це вони.
Шепоче хтось... допоможи.
Впізнаєш маски... на лиці.
Навіщо ти... сховав гріхи.
Це слабість тіла... пам'ятай.
І всі пороки... все признай.
Так, від секретів... їх трясе.
Від правди... кривиться лице.
Спочатку сміх... а потім крик.
Запам'ятай... цей вибір, їх.
Хтось знову... тіло спокушає.
Це перевірка... щоб впізнати.
Безстрашні... бачать боягузів.
Тримай себе... думки в напрузі.
Багато слів... так мало рухів.
Прости себе... за ці всі муки.
Покайся їм... в думках і словом.
Це дар, зізнання... перед богом.