Рожевi мальви

Елена Юрьевна Амелина
Рожеві мальви розквітають, 
Красу даруя день за днем,
Не почувая,   як палають
Хати безжалісним вогнем.

Рожеві квіти і бордові,
Червоні, білі тішать нас,
Голівки квітів кольорові
Дивують очі кожний раз. 

А поруч хати погоріли
В обламках цегли, криш та скла,
Війна жорстока,  зрозуміло,
Але надій не забрала.

02.08.2023

Фото використане  з сайту "Вгору"