И шо?

Владимир Таранда
Любяць хохлухи добра погуляци
Бо вельми прыгожыя
И не слухаюць маци
На вузкай сцежцы
Нам не разминуца
Пакахаца хочаца
Смачнае то блюдца
Мабыць и гавораць
Што
Каханне не бывае
Тольки тая сцежка
Нас не пакидае7