ИДИ

Марика Лукич
Нисам ти ја
За ове заврзламе
Ти мени, ја теби
Код мене је љубав
Љубав у свему
Ако те моја душа неће
Немамо тражити шта
Ни у чему.
Прећути, можда ми некад затреба
Ма иди молим те.
Ако ме чачкаш
Има да боли те
За обичан витешки гест
Душу дајем на длану
И при томе
Немам ништа у плану
Код мене одмах знаш
Како стоје ствари
И зато:Иди. Иди.
Срце за тобом не мари
Марица Лукић
(књига Ружа и трн)