Вiйна закiнчиться, мiй брате...

Ира Каменская
Війна закінчиться, мій брате,
І,буде радість, буде мир.
Сестра впаде в обійми, мати,
Від щастя затуманить зір.

А, я побачу твої скроні,
Що їх покрила сивина.
Й заплачу у твої долоні,
Нарешті скінчилась війна.