Ходжу навшпиньки...

Вера Писаренко
Ходжу навшпиньки. Чом?
Собака спочивае.
Мiй охоронець.
Той не спить - дрiмае.
Не знаю як,
Але все-чисто чуе:
Собака I ввi снi
Мене вартуе!

Тож не жартуе
З нею хай прохожий.
За "панiбратство"
З нею буть негоже.
Вона - вiвчарка!
Та iще й бельгiйська.
(Порода так ii зоветься.
звiсно).
Тож я той сон ii
Оберiгаю.
Ходжу навшпиньки...
Хай собака спочивае.

(19.07.2023)