Rabbit

Адель Каримов
Радист послушал,
Приказ сделан,
Диверсант нашёл тропу,
Its not lie,
Its true for people,
Its of lif for me
For us.

If you tired,
Im tired
I was rabbit in this war
And you
Say that I
Trust village
In code name
Do write me so letter,
Вы же поняли меня?