***

Екатерина Твердохлиб
   Моїй мамі.
Мамо моя рідненька мила  дорога
Я тебе благаю не рахуй літа.
Нас ще чекає не одна весна
В радості конвалій духмяного бузку.
Зацвітають троянди у твоїм садку.
Ще будуть черешні і мамині огірки,
І кануть далеко ці часи гіркі,
Нас ще чекають  переможні  дні.
Прилетить лелека і здійсняться сни,
Повір мені мамо це буде не в сні,
Приїдуть додому хлопчики твої.
Розберуть руїни згинуть всі страхи
Будуть ще хатини гарні чепурні в моєму селі.
І вернеться рай в мій сонячний край.
25.07.2023.