У твоих косах лiто

Олег Скороход
У твоїх косах літо.
І океан в очах.
Лоскоче вітер жито.
Ніч блудить в небесах.
В повітрі плине пристрасть.
Солодко-пряний смак.
Любов, то божа милість.
А поклик плоті - знак.

В тобі вогонь і крига.
В тобі і "Так" і "Ні".
Ти таємнича книга.
В тобі мої пісні.
То біль, то насолода.
То мінус, або плюс.
Чарує твоя врода.
І я співаю блюз.

У твоїх косах літо.
Спокуса у очах.
Сховає гріх наш, жито.
Ніч блудить в небесах.
В повітрі плине втіха.
Летить повільно час.
В нас разом їде стріха.
В фіналі буде джаз.