Зола

Андрей Писной
***
почуття
в тебе є лише зола
тихим равликом сльоза
по щоці твоїй сповзла
все скуйовдила війна
і любові вже нема

і на беззвучному твій телефон
страшно вібрує, а може це сон
Доля Недоля гримаси війни
в іншому світі цілуємось ми

полум'я
а його давно нема
чужина - вікно - бліда
ти одна-одна-одна
бо прийшла війна, біда
і не видно їй кінця

і на беззвучному твій телефон
страшно вібрує, а може це сон
Доля Недоля гримаси війни
в іншому світі цілуємось ми

це життя
самота журба та сум
повен розум сумних дум
під вогнем повзе пластун
до розриву сім секунд
б'є по венах смерті струм

і на беззвучному твій телефон
страшно вібрує, а може це сон
Доля Недоля гримаси війни
в іншому світі цілуємось ми

в мене є лише зола
тихим равликом сльоза...


             ___________

  пісенний текст у ноти