В длет ла птаха

Рахний Александр
Відлетіла птаха в інший світ
Не було ні поклику, ні болю
Випустив її Господь на волю
Не пече тепер у грудях чорний гніт

Відійшла, відмучила зима
Розгорнула я широкі крила
Те опір’я і до неба сива
Відлітаю в інший край сама

Не журіться, не печальтесь діти
Відлітаю я туди де квіти
Ось і все, високая трава
Відшукаю у дорозі волю
Віднайду високую тополю
Промайне лиш мить
Мене нема…

Не пече уже у грудях чорний гніт.
Випустив мене Господь на волю.
Не було ні поклику, ні болю.
Відлетіла. Птаха. В інший світ.

19.07.2023.