Hekimcilik

Паша Кулиев
               *******

  Hekimcilik, iki sutunun ustunde esaslanir,..
Insanliq ve pesekarliq..
Onlarin biri bele olmasa, her hansi bir hekimin ureyinde, emelinda, ve ya her hansi bir hekim cemiyyetinde, hekimcilikde baska yolnan geder..

         21.07.2023il.PG.(ПК)


*Высказывания и мысли на азербайджанском языке.