День Народження у Мами...

Ударник
ДУже тебе лЮблю,
             рідна моя мати!
 Але словом то,
             не просто передати.
 Відчуття вирують.
      Закіпає кров.
Дякую я тОбі...
   Мама-це любов!

Ти мене наповнила,
           добрими думками.
Дала навіть більше,
           ніж сама ти мала...
Я все пам'ятаю
      і повтОрю знов!
Так на вІки буде...
           Мама-це любов!

Навіть кілометри,
           не розділять нас.
Між серцями нашими,
           іскра б'є весь час.
Зичу тобі щастя!
     Віддаю любов,
Ту, що дарувала,
            мені знов і знов!