Палячу сiнiчкай

Наталия Лурье
Я маленькай сiнiчкай
Палячу у; далёкiя краi
Дзе жывуць любiмыя сэрцы.
Сяду на падаконнiк ля акна

Цiхенька пастукаю у; сцякло
Каб хто-нiбудзь з iх пачуу;.
Падышоу; ды адкрыу; акно.
Твар родны паказау;.

Падзiу;люсь i сэрца у;спакою
Каб толькi у; iх было добра у;сё
Аддыхну ды палячу дамоу;
На роднае крыльцо.