Сумний пiдсумок

Александр Ноцкий
Титани вмерли. Світ тримають гноми.
Відтак змінився істини масштаб,
і те, що було вчора ще знайомим,
перетворилось в дум дешевих хаб.

Колись - Людина, нині ж - тінь пігмея,
якому страх щось втратити закрив
безумні очі. Б-г вродив ідею,
та адресат ідею не вловив…