На днi колодязя

Наталия Кравченко 4
Потрапивши на саме дно колодязя,
бродивши там
і побачивши, що на нього падає місяць -
подвійне відображення місячного танцю,
Приходить ніч, як символ зміни,
Там - хтось спить, тут - мається без сну,
Суперечності ці незмінні.

Змінивши лише місяці світло відображене
і як дзеркало місяць,
на дні криниці плаває місяць


Потрапивши на саме дно колодязя,
бродивши там
  і побачивши, що на нього падає місяць -
Подвійне відображення місячного танцю,
Мені сниться вночі чоловік один,
Напевно, він прийшов із казки.

з самого дна колодязя шепіт землі чутніший,
і дзюрчить під ногами вода,
А я тихо сиджу на самому дні колодязя,
На сяючий місяць дивлячись.
Таке відчуття, що ось ось з неба,
Опуститься колодязя баддя.