***

Рыся Аня
Varje lite katter vet,
att vi g;ra verklighet.
G;ra l;ngsamt, g;ra h;rd,
Men dem fler av tusental.

Verkligheter ;r s; mjuk.
Och ibland det mycket snygg.
Ge din katten mat och mj;lk,
Hon ska vara stor och tjock!