танки повернули. Депрессяшки

Вера Щербакова 2
"к ретрограду видно
близится сатурн
приставать аркадий
будет бескультурн"
    © ХатяКо

к ретрограду видно
сдвинулась земля
танки повернули
в сторону кремля