Вставай!

Князев Дмитрий
Вставай!Вже ранок!
Настав дивовижний світанок!
Країна вже вільна!
На троні поважна царівна

Червона земля невдовзі буде зелена
Ми наче птахи,які не бачили неба
Розбиті серця,душі повні отрути
І дотик війни неможливо забути

Вставай!Не в змозі!
Оточення!Місто в облозі!
Не довго земля була вільна
Ми знову у смерті в обіймах

Ворог не спить!І під прапором лева
Веде нас у бій крижана королева
Ворожа орда буде в пеклі горіти
Про нашу відвагу співатимуть діти

            23.06.23