Вин и Вона

Анатолий Уминский
Він і Вона /тріолет/

Він палко говорив їй про кохання
І дарував на небі всі зірки,
Серденько стукало від хвилювання -
Він палко говорив їй про кохання...
Щасливими хай будуть іх роки.
Нехай не знають миті розставання...
Він палко говорив їй про кохання
І дарував на небі всі зірки.

*.   *.   *.   21.06.2023 р.

Он говорил ей о любви, пылая,
И звёзд небесных серебро дарил,
И волновали сердце слёзы мая –
Он говорил ей о любви, пылая…
Не жаль для счастья времени и сил.
Влюблённые пускай разлук не знают…
Он говорил ей о любви, пылая,
И звёзд небесных серебро дарил.
Алина Ким.
22.06.2023