Люди жили

Брущенко Алёна Бруна
22.06.2023.
Люди жили
і люди живуть
серед війни
у проваллі споруд.
Злої біди
у оточенні - жнуть
Те, що посіяли.
Корів женуть
На пасовище,
А потім назад.
Люди живуть
і шукають розрад
В тому, що є,
І що мають тепер,
Люди живуть
Серед пекла химер,
Серед жахів,
У безодні смертей.
Йдуть уперед,
І тримають дітей
Перед собою,
Бо в них – світ новий,
І Євангеліє світлих подій,
Що проростуть на шляху з небуття…
Вірю в Творіння, де щастя сія!