Лицедеи...

Калашник Иван Анатолиевич
Я не хочу бути таким українцем
- коли брат на брата.
Я не хочу бути українцем
- бо наш край єврейська хата.
Я не хочу бути українцем
- замінили Церкву Божу
деякі на патріотство,
отаке то ж браття мої,
нині в Україні є ж бо ідіотство.
Схаменіться, зупиніться
- впавши усі на коліна.
Тай моліте ви благайте,
з колін не вставайте -
Христа Божого Сина,
слізно себе в груди б'ючи
за гріхи всі, єресі, блуд,
гординю і злобу,
тай за всю ту кров невинну
пролиту війною.
І тоді для нас настане тихая година
- мир в країні та благополуччя.
Вибирайте ж браття мої 
- муки чи спасіння?