Прийшли думки

Галина Чехута
Пришли думки. Сидять навкруг, чекають,
Щоб знову підбирала я слова.
Вони мої слабкі місця всі знають,
Для них моя наснага не нова.

Притихли, наче ждуть нове убрання,
Щоб вийти в ньому у широкий світ,
І щоб було привабливим звучання,
Приємним і надійним був політ.

І так щодня дають мені роботу,
Хотіла б відпочити хоч би день!
Не маю зовсім часу для комфорту,
Вже в серці відчуваю гострий щем.

Мої думки… Вночі І вдень я з ними!
Підсилює війна всі почуття:
Болючими бувають навіть рими,
І нерви – як натягнута струна!..