Хрiн вам!

Александр Ноцкий
Мремо, браття… мремо, та не вмремо…
Ворог лютий з острахом вбива
нас за так… А ми, свобідні, йдемо,
в дії трансформуючи слова…

Бо життя - то жарт, хоча й смертельний,
ну а нам сміятись - то на раз…
Мремо, браття, в цій війні пекельній,
але Він, Всевидящий, за нас…