Тато

Александр Ноцкий
Тато, тато… Як багато
ти зробив для нас усіх…
Тато є - в дитини свято
і велика купа втіх.

Тато є - і все заграє,
мов веселка, на душі.
Тато є - і світ читає
про веселощі вірші.

Тато є - і щастя ллється
у безпеки океан.
Тато є - і кішка треться
у пошарпаний диван.

І нехай бувають втрати,
але ти - то щит від лих.
Тато, тато… Як багато
ти зробив для нас усіх…