вiршик

Олег Табунщиков
Перша спроба –
вірш Українською.
Мабуть хвороба,
чи то дитинство...

Криво, косо,
але від щирого –
як чисті роси,
бо ж мова мила.

Перша спроба,
...ахаю, охаю –
дурний то робе,
або закоханий.