Будь просто другом..

Даник Красников
Будь моїм другом
Лагідним-ніжним,
Будь моїм стуком,
У двері та в серце...
Знаю що тихо десь там воно б'ється...
Будь просто другом, так склалася доля...
Ти знаєш що кажеш, розумна подруга:
Любов - то життя. Любов - то неволя....

І пишуться строки... і серце палає...
Вона написала "о це поєднання..."
Ми - різні епохи, та хто ж нас кохає?
Невже нас лишили на волю кохання?

Але все буде добре, і очі сумні,
Будуть ще посміхатись роками...
Головне, збережи почуття неземні
Під своїми очима-замками...