Што за бадзяга, брат?

Ицхак Скородинский
Што за бадзяга, брат?

Якога лысага
ты выдаліў,
у сэрцах забалабоніў чортавы той лёс?

У якога лысага
і ты ператварыўся, даходнага?

І, ні гу-гу...

Ну, добра...

А якога д'ябла
ноччу ўмаляеш,
каб задарма,
душачка тваю,
несмяротную...

З цела
д'ябал выдраў бы...

Вось-вось, догугліўся, мордастенькій...

Казляга!