Бузок зiвяв

Наталия Рыбальская
Бузок зів'яв, та зацвітають липи,
Жасмин в повітрі солодко п'янить.
І спека вдень по вулицях розлита,
Пташина трель під хмарами бринить...

А хмари зачаровані вітрами,
Купаються в блакиті, як в ставку.
І тиша...
Я гарячими губами
ШепОчу: "червень -
Я до Вас іду"...

Я не одна, натхнення ще зі мною,
Погостювати можем кілька днів.
Так вирішила доля,
Ще й луною
Нашепотіла декілька рядків -

І лірика з казками, і сонети.
Не спати Вам бо музам не до сну.
І будуть заздрить деякі поети -
Бо тільки Вам довірю таїну...