Побачити Париж та померти

Даник Красников
"Побачити Париж та померти"
Є приказка така, люди добрі...
Вона рахує метри та кілометри...
Його кохання - сидить навпроти...

"Побачити Париж та померти"
Я прошу, вас, не судіть суворо...
В її очах -  їх всі моменти...
Його життя - ще та дорога....

"Побачити Париж та померти"
Моя кохана, та з ким ти? де ж ти?!...
Вона лікує душі та шле конверти,
Його душа невиліковна, все хоче стерти...

"Побачити Париж та померти"
Вона чекає щастя, але без нього...
Все буде добре, мала, за-щастям-вперта...
І голос гарний, доб'єшся свого...

"Побачити Париж... Та померти..."