Як же легко казати так

Даник Красников
Як же легко казати "так"
Коли полум'я та вогонь...
"Коли бачиш - який юнак"
"Та тремтиш від його долонь..."

Як же легко казати "так"
Де ви гарні та молоді...
Коли двом так зриває дах...
Та щасливі лиш бачиш дні...

Як важливо казати "так"
Коли б'ється за тебе він...
Та вона - як священий страх
Загубити її - як найбільший гріх...

...Але пройдуть роки та час...
І вона - інша вже навесні...
Він  - у зморшках та без прикрас...
...як же легко. сказати. "ні"...