Лiнii

Владимир Шеврон
Концепт: Вірші для Останніх

Лінії

Де ті сторони: де початок торкається кінця,
Де вись граничить хмар небесних і їх дна?
Де правда ходить по ребру гострого свого виступу,
де звуки Сатурна кілець - то мова біла покраяних сердець?
 
Вінілу, CD, посуду,
Призма гір і водойм,
Квіти вогню,
Обриви:
несуть свою лінію.
Гублять свої шляхи Невбачаючі простори.
 
2023-06-06