Elvi

Владислав Кобелев 42
Rodnoi dom, reka, holm i les,
udivitelny mir lesnih chyudes,
volk, medved, lisa,
yagodi, travinki chyudes,
krasota teh chyudes,
i narod zivet v lesu,
chista kojza, luk s tetivoi,
znatoki lesnih chudes,
zjal to teh ubili,
elvi, znanja tem mir chudes.