Примиритись з Богом...

Людмила Калашникова -Варавко
* * *
Примиритись  з  Богом -
ось  що  означає:
  Обираєш  Світло,
Темряву  лишаєш.

Стануть  тобі  любі
  Заповіді  Божі,
Гріх  перемагати  з Господом  ти  зможеш.

І  уже  не  схочеш  зла комусь  робити,
  А  натомість -  щиро   ближнього  любити.

Серце  твоє  прагне  Істину пізнати,
Кожен  раз  ти  будеш Господа  шукати!
* * *

Людмила К. - В.
(Фото Нет)
7.6.23.