Шляхи шляхи

Александр Ноцкий
Шляхи… шляхи… Куди мене ведете?
До мрій про мир чи миру цього втрат?
І хто вам я: уламок рим поета
чи успіх, за яким лиш адвокат?

В імлі питань душа шука дорогу
від погляду змарнілого туди,
де я пірну колись в обійми Б-га,
що знов мене рятує від біди.