Лiтня симфонiя

Галина Чехута
Лагідна мелодія,
Тихі вечори,
Літніх днів симфонія
Лине з висоти.

Піснею щасливою
Ллються почуття,
Горами, долиною
Котиться краса…

Лагідними нотами
Знаджують птахи.
Трави, вкриті росами, –
В розквіті краси.

Ох, яка ж ідилія!
Що ж у серці біль?
Мучить меланхолія,
Плачу мимовіль…