Не вагайся!

Александр Ноцкий
Не вагайся. Жити - варто.
Що б там не було.
Ти пішов пограти в карти
в злодіїв кубло

і, звичайно, все залишив.
Все, окрім душі,
що всміхаючись, нам пише
сонячні вірші.

Не вагайся. Ти рятуєш
кожен Божий день
тих, чиїх ти не почуєш
радісних пісень.

Що поробиш? Так вже сталось,
що цей дивний люд
вічно рветься до порталу
пристрастних спокут.

Не вагайся. Все - за планом.
Серце б’ється знов
і з прозорого екрану
ллється в світ любов.

То ж вируй, струмком карпатським
і збігай туди,
де і старість по-юнацьки
не чека біди.