Спадчыне

Воронова Лилия
Знаюць тут Вас, за мяжой,
Вам няведам супакой.
Усё ў Вас спраўна і адметна,
І на погляд жа прыкметны.
Дораце святло і песні,
Прапускаючы праз сэрцы.
Беларускія пявуні,
Як адна ўсе красуні.
Талентаў у капэле многа,
Але ж з песняю дарога.
Па жыцці крочыць сумесна.
Як рака злучыла песня.
Разам з ёй плывіце дружна,
Сустракайце беды мужна.
І рукой іх развядзіце,
Птушку зраненую прытуліце.
І сумесна як рака,
Адхлыне вады- бяда.
Сонейка, дабро і шчырасць,
Калектыва асаблівасць!

01.06.2023г.