Що б не сталось

Галина Чехута
Що б не сталось, треба жити!
Бо життя – це божий дар!
Йти вперед, щоб захистити
Білий світ від чорних хмар.

Жити, мріяти, кохати!
Бо життя – коротка мить!
Вміти слухати, прощати!
Нам не дано час спинить!

Пам'ятати, що б не сталось,
Тих, хто згинув у боях,
Щоб завжди нам добре спалось,
Щоб не гаснув блиск в очах.

Дар життя – найбільша цінність,
Не ховайте почуття!
Прийде час, покличе Вічність
У незриме небуття.

Що залишиться на згадку:
Голос, усмішка, слова,
Ніжні квіти біля ґанку
Чи непрохана сльоза?..