День збира ться в дорогу

Людмила Кравченко 4
День збирається в дорогу,
Бо прокинулась весна.
І всміхнеться на порозі,
Тепле, ніжне відчуття.

Бо весна пора чудова,
Гомонять в лузі пташки.
У садах, лугах, дібровах,
Серебряться капельки роси.

Одяглась верба в сережки,
Тихо плещеться в воді.
Знову травень в капелюшці,
Дарить квіти чарівні.

А  весна  співає  пісню,
Про надію, віру і любов.
Хай би нам принесла звістку,
Страні мир, а нам тепло.

І лоскоче всіх промінням,
Мальовничий травень у дворі.
А у нас одна у серці мрія,
Хочем миру на своїй землі!!!