Вони мене знайдуть...

Роман Сивко
Лише вони, знайдуть себе у снах.
Впізнай себе, і свій таємний жах.
Життя ти сам, собі таке створив.
Так, істина в думках,  дзеркало є.

Щось говорив, це маскування слів.
На тебе діє, магія, молитов твоїх.
Агресію підтримав, словом або ділом.
Це чарівні слова, твій мозок в дії.

Якщо колись кричав, краще навчи.
А потім вихваляй, свої слова й казки.
Навчи їх жити, і кохати це прокляття.
Істина тому, хто в житті, вміє вмирати.

Смакуй цей танець, в чарівних думках.
Життя існує, завжди, це фантазія твоя.
Слова подіють, що втікали з голови.
Це гра задзеркалля, яке ти створив.