Залетiла муха в хату...

Людмила Савицкая 2
Залетіла муха в хату
стала її виганяти...
думала, швиденько я
вижену із під стола...
довго те гоняло стерво...
стали вже здавати нерви...
вона мене обхитрила,
десь сховалась і затихла...
Я найти ще сподіваюсь,
всі кутки передивляюсь,
а вона мовчить подлюка...
лише  тиша...і ні звука!
Я ляпачку в руки взяла,
часу вже пройшло не мало...
двері навстіж я відкрила...
на двір муха полетіла!
тільки з радістю зітхнула
проклятущий звук почула...
швидко двери я закрила
вмиг три мухи залетіло..!