Это цветы твои

Роман Сивко
Думку впіймав, скажу про зміст.
Цей світ як сон, тримай за ніс.
Тепер тихенько, все роздивись.
Він посміхнувся, чи закрививсь.

Про що розмова, з отим німим.
Що говорив, всім їм глухим.
Ще й показав, не всі осліпли.
Впіймай за хвіст, в житті подіє.

Насіння саджало, у землю слова.
Вірші як вода, їх дощем поливав.
Вони проростали, комусь запече.
Це квіти твої, збирай, що вже є.