В них

Владимир Шеврон
То такі в них імена,
Називати низинами
по мірі його приниження
 
Втоптувати перли в поміс багна,
Саме вартісне - серед найвідразливіших запахів ніг,
Прерогатив їхніх
 
Своїми сакралями не пишався,
Свині не винні, а люди - самі вишукували їх
І творили з них гріх
 
Поламане не зламаєш
І що мертве не вмертвиш,
Ціна таких: поміс їх.
 
2023-05-16