В двертий лист

Людмила Кравченко 4
Я від усього серця напишу тобі листа,
Пришлю тобі в почтовому конверті.
Велика тайна будуть мої слова,
І навіть лист буде дуже відвертий.

Бо доля нас звела і розлучила,
Ми були разом та стали ми чужі.
Ми свій урок давно вже получили,
Бо ми коханням торкнунися душі.

Тремтіло серце виривалося з грудей,
І за спиною виросли пташинні крила.
Було багато щасливих в нас ідей,
Та наче павутиною життя їх всі накрило.

Ловила погляд..подихом торкалась,
І відчувала до тебе почуття жагуче.
Коли не знала, що сказати  то сміялась,
Бо розлюбить тебе тема була болюча


Любить тебе..то була велика нагорода
Що дарувала серденька биття.
Коли кохання у душі знаходять,
Бо то є щастя,що дарувало нам життя!!!